Bevrijd het Kind in jezelf.

Wil jij gezonder leven OM jezelf te moeite waard te GAAN vinden of OMDAT jij jezelf de moeite waard vindt?

Dat is er één om over na te denken. Dit eBook helpt je om het Kind in jou weer AAN te zetten. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om stappen te zetten. Want, echt “gezond zijn” gaat niet over Do’s en Dont’s, dat gaat over goed naar jezelf luisteren en kunnen genieten. Het Kind in jou helpt je daarbij.

“Fijn om te lezen.”

“Ik herken mezelf!”

“Prachtig.”

Download ‘m hier!

“Vaak begin je met 1-0 achterstand, bij jou met 1-0 voorsprong. OLijf werkt vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen in jezelf.”

Ik wil ‘m!

De eerste stappen zet je zelf.

Jij weet al wat je anders wilt. Je wilt waarschijnlijk meer bewegen en anders of minder eten. Toch lukt het niet. Of in ieder geval, niet altijd. Ik hoef je dus niet te zeggen wat je MOET DOEN. Dat doe ik dus ook niet. Ik help je wel om daadwerkelijk stappen te zetten. Dit eBook geeft je energie en maakt jou vanuit positiviteit zichtbaar hoe jij ZELF stappen kan zetten. Je kunt meteen aan de slag met de opdrachten die je van me krijgt.

Je bent niet de enige.

Omdat het zo fijn is om te lezen dat wat jij doet, of juist niet doet, helemaal niet gek is, staan er heel veel voorbeelden in mijn eBook. En natuurlijk gebruik ik ook mijn eigen ervaringen! Ik ben tenslotte ook maar een mens. Bovendien ben ik dit werk natuurlijk niet voor niets gaan doen. Dus, ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal en wil je graag ervaringen van anderen lezen, download dan “Buut vrij!”. Het is een cadeau aan jezelf!

Een eBook mét inhoud.

Dit eBook is voor mij dé manier om mijn visie te delen maar ook om jou echt iets aan te bieden waar je mee aan de slag kunt. De 26 pagina’s lees je in een klein uurtje uit. De 6 opdrachten helpen je om het Kind in jou AAN te zetten. De voorbeelden zijn waarschijnlijk een feest van herkenning! Nieuwsgierig? Vraag hem dan hier aan.

Meer weten?

OLijf werkt met Transactionele Analyse (TA), een manier om inzicht te krijgen in je denken, voelen en handelen. Door inzicht te hebben kun je bijsturen. TA is een heel krachtige manier om iemand weer regie te laten pakken. In de training OffLijn neem ik je in 26 weken mee naar een gezonde leefstijl. Dat is niet een kwestie van nóg harder werken. Dat is een kwestie van dichter bij jezelf komen.